Utvendig kledning

Om utvendig kledning

Den utvendige kledningens viktigste oppgave er å beskytte mot vær og vind. Med våre systembehandlinger kan du få kvalitetskledninger med optimal beskyttelse mot råte, sopp og klimapåvirkninger. Alle våre behandlinger kan utføres med dekkende eller transparente farger og kan kombineres på mange måter.

Gausdal Bruvoll leverer et bredt utvalg av overflatebehandlet kledning. Vi bruker maling og beis fra Jotun, og har et bredt lagerprogram på ferdig grunnet hvit. Vi leverer også de fleste mulige eksteriørfarger, både grunning og mellomstrøk. Oppgi fargekart, fargekode og fargenavn, gjerne også om det er dekkende eller transparent utførelse. EKS: «Jotun Trebitt 676 TJÆREBRUN (transparent)» Gausdal Bruvoll leverer de fleste NCS-koder. Merk at enkelte interiørfarger ikke lar seg blande i eksteriør-maling og beis. Vi har vårt eget merkenavn ULTIMALT, som er råtebeskyttet, grunnet og fabrikkmalt kledning som kan stå inntil 5 år før første overmaling, og som deretter har lange vedlikeholdsintervaller.

Les mer om ULTIMALT

Hvorfor velge fabrikkmalt kledning?

Miljø og kvalitetssikring

Alle våre malingsprodukter er 100% vannfortynnbare. Det er installert godkjent renseanlegg for vaskevann. Ferdige produkter avgir ikke gasser eller andre skadelige stoffer. Tørkeovnene varmes opp miljøvennlig med varme fra eget biobrenselanlegg. Vi følger retningslinjer for kvalitetssikring av industriell overflatebehandling utarbeidet av Norsk Treteknisk Institutt.